Què és Torna-la a Veure?

Què és Torna-la a Veure?

Com, quan i on vulguis. Ara és molt més senzill seguir els continguts que més us interessen. No has pogut seguir una conferència en directe? No et preocupis. "Torna-la a veure" és un apartat web on es pengen totes les conferències, debats i taules rodones que han tingut lloc a ENGINYERS BCN, així com els actes socials més destacats.

Estan ordenades per ordre de publicació, però per facilitar la seva cerca, en el apartat de conferències, es divideixen en categories. A la pàgina d'inici podràs trobar les darreres publicades i també un destacat amb les més vistes.

Aquest servei és exclusiu per a col·legiats i precol·legiats, tot i que alguns actes puntuals també estan disponibles en obert. Vosaltres escolliu quan i com veure'ls, podeu accedir des de qualsevol dispositiu, ordinador, mòbil, tablet..

Que cap compromís ni distància us espatlli el vostre procés formatiu. ENGINYERS BCN continua apostant per les noves tecnologies com a mitjà per apropar la institució a col·legiats, professionals i a la societat en general.

Desenvolupament web: WEBfine - 2017